Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz ve üyeler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:16
Kaynak: İHA
Muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve üyelerini meclis salonunda ağırladı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, muhtarlarla yaptığı istişarede Şahinbey İlçesi'nde yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

Ziyaretten dolayı memnun olduğu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey için hizmetin en güzelini en kalitelisini yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Parti ayrımı yapmadan tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet götürüyoruz. Göreve geldikleri günden bu yana muhtarlarla koordineli bir çalışma sergiliyoruz. Muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını biliyoruz. İmkânlarımız çerçevesinde her zaman destek oluyoruz. Birçok muhtar arkadaşımızın bilgisayarı yok. Muhtarlarımızın daha kaliteli bir hizmet vermesi için tüm muhtar arkadaşlarımıza dizüstü bilgisayar hediye edeceğiz. Bizler her zaman muhtarlarımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz." dedi.

BAŞKAN MUHTARLARA HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Gaziantep ve Şahinbey için Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirterek, "Şahinbey'in en büyük şansı Sayın Mehmet Tahmazoğlu gibi bir başkana sahip olması. Değerli Başkan ilçemiz için her zaman muhtarlarla istişare halinde olmuştur. Kapılarını muhtarlara her zaman açık tutmuştur. Kendisi günün 24 saati ne zaman ihtiyacımız olsa bir telefon kadar yakın olmuştur. Hayalimizde olmayan yerleri gördük. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'deki tüm muhtarları, Çanakkale'ye götürerek oradaki, maneviyatı yerinde görmemizi ve yaşamamızı vesile oldu. Ayrıca mahallerimize yapmış olduğu sosyal tesislerle gençlerimize eğitimde destek, hanımlarımıza iş alanı açtı. Kendisi bizlerle sık sık bir araya geliyor ve hiçbir talebimizi de geri çevirmiyor. Kendisine bize vermiş odluğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.