Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD Yönetimi Rektör Gür’ü ziyaret etti

MÜSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 09:23
Kaynak: İHA
MÜSİAD Yönetimi Rektör Gür’ü ziyaret etti

Şube Başkanı Mehmet Çelenk’in başkanlığındaki heyet, GAÜN Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletirken, ziyarette işbirliği kararı da alındı. Gaziantep Üniversitesi’nin kent için önemine işaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Çelenk, “Biz dernek olarak bu güzide kuruluşumuzla işbirliği içinde olmak istiyoruz. Daha doğrusu, tüm kurum ve kuruluşlarımızla tüm organlarımızla kolektif çalışmak istiyoruz. Geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da akademisyenlerimizle, üniversitemizle de omuz omuza şehrimizin, ülkemizin değerlerini yükseltmek için çalışacağız. Bu vesileyle Sayın Rektörümüz’ün yeni görevini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Üniversitemiz ile hep birlikte, omuz omuza güzel hizmetler vermeyi arzu ediyoruz” diye konuştu.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür de, üniversite olarak Gaziantep’e, Türkiye’ye katma değer yaratacak her türlü girişimin yanında olduklarını belirterek, “Bu konuda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğimiz ile de yeni projelerle birlikte olmayı arzuluyoruz. Üniversitemiz, bilgiyi raflarda saklayan değil, iş dünyasına katma değer yaratacak ürünlerin üretiminde kullanılmak üzere sunan bir üniversite olmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.