Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NAKSAN HOLDİNG 2. VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Naksan Holding, sosyal aktivitelerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:46
Kaynak: İHA
NAKSAN HOLDİNG 2. VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Çalışanlar arasındaki dostluk bağlarını geliştirmek, stres atmak ve motivasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlenen 2. Geleneksel Voleybol Turnuvası sonuçlandı.

120 gün süren ve 400 kişinin katılımıyla gerçekleşen Voleybol Turnuvada birincilik ipini Naksan Holding Teknik Hizmetler takımı Naksan Uzman Spor göğüsledi. İkinciliği Naksan Plastik Planlama takımı olurken, üçüncülüğü ise yine Naksan Plastik'den Türk Yıldızları takımı oldu. Dereceye giren 3 takım da ödüllerini Naksan Plastik Genel Koordinatörü Necmettin Karataş'tan aldı.

Çalışanlarımızın beraberliğini sadece iş etkinlikleriyle değil sosyal faaliyetlerle de destekliyoruz diyen Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, "İşteki takım ruhumuzu, birlik ve beraberliğimizi spor sahalarına da taşıdığınızı görmek bizleri mutlu ediyor. Holding olarak bu tür aktivitelere mümkün olduğunca ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu tür organizasyonlar personellerin motivasyonuna büyük katkı sağlıyor. Amacımız bu tür etkinlikleri arttırarak çalışanlarımız arasındaki bağı güçlendirmektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.