Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naksan Holding'de turnuva heyecanı

Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Naksan Holding sosyal aktivitelerine bir yenisini daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 03:37
Kaynak: İHA
Naksan Holding'de turnuva heyecanı

Farkındalık yaratmaya devam eden Naksan Holding, çalışanlar arasındaki bağı güçlendirmek ve takım ruhunu geliştirmek için sonbahar voleybol turnuvası düzenledi.

Geleneksel hale gelen Naksan Holding 3. Voleybol Turnuvası'nda iki aylık mücadele sona erdi. 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen ve kıyasıya bir rekabetin yaşandığı Voleybol Turnuvada birincilik ipini Naksan Plastik film hattından Türk Yıldızları takımı göğüsledi. Naksan Plastik satış ekibi takımı ikinci olurken, üçüncü olan takım ise Royal Halı oldu.

Çalışanlarımızın beraberliğini sadece iş etkinlikleriyle değil sosyal faaliyetlerle de destekliyoruz diyen Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, "İşteki takım ruhumuzu, birlik ve beraberliğimizi spor sahalarına da taşıdığınızı görmek bizleri mutlu ediyor. Holding olarak bu tür aktivitelere mümkün olduğunca ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu tür organizasyonlar personellerin motivasyonuna büyük katkı sağlıyor. Amacımız bu tür etkinlikleri arttırarak çalışanlarımız arasındaki bağı güçlendirmektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.