Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizip Alkan Meslek Lisesi okul meclisi toplandı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2019 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 19:25
Kaynak: İHA
Nizip Alkan Meslek Lisesi okul meclisi toplandı

Nizip Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Meclisi buluşmaları kapsamında düzenlenen organizasyona katılan Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt eğitimin kendileri için en önemli öncelikler arasında yer aldığını ve eğitim kurumlarının gelişmesi ve kalkınması için gerekli desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. 

Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen okul meclisi buluşmalarına Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Nizip İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Demir, NTO Meclis Başkan Yardımcısı Abdullah Altınbaş,Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, öğretmenler ve davetliler de katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kıymet Taş "Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Odası yöneticilerinin okul meclisi toplantısına katıldıklarından dolayı mutluluk duyuyoruz."dedi.

TEK HEDEF ÖĞRENCİLERİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAMAK

Mesleki ve teknik eğitimde parlayan yıldız vizyonuna sahip olarak Türk milli eğitim sisteminin genel ve özel amaçları doğrultusunda hareket ettiklerini belirten okul müdürü Kıymet Taş " Gelişime açık, yenilikleri takip eden, sorumluluk bilinci gelişmiş bireyler ve eleştiriler düşünen, sorgulayan, araştıran, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, küresel bakış açısına sahip, teknolojik ve bilimsel bilgiyi buluşlarla süsleyen, sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte kalifiye elemanlar yetiştirerek iş hayatına ve yüksek öğrenime hazırlamak misyonunu hedef alan çalışmalarımızla öğrencilerimizi geleceğe hazırlama çabası içerisindeyiz. Okulumuz sadece akademik başarıya endeksli hareket etmeyerek sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle de öğlecilerimizin kendilerini geliştirme, güven duygusunu arttırma ve okul aidiyet duygusunu yaratma kapsamında faydalı olacağına inanmaktayız. Bu faydalı kazanımların öğrencilerimiz aracılığıyla aile ortamına taşıması amaçlarımız arasındadır. Bu çalışmaların çarpan etkisiyle de daha geniş bir alana yayılarak toplam kaliteyi yakalayacağımıza inanmaktayız." şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZ NİTELİKLİ EĞİTİM

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise şunları ifade etti: "Okulumuzun mesleki eğitime yapmış olduğu güzel çalışmaları heyecan ve dikkatle dinledik. Alkan Kız Meslek Lisesi ile çalışmaktan ve onlarla beraber hareket etmekten şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına bir kez daha memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gerek iş gücüne katkılarından dolayı gerekse böyle farkındalık oluşturduklarından dolayı Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kıymet Taş ve okulumuz yöneticilerini gerçekten çok tebrik ediyorum. Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve bir Nizip'li iş adamı olarak eğitim camiası ile her zaman beraber yürümeye devam edecek ve eğitim camiasına verdiğimiz sözleri tutmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Kıymet Taş Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapmış olduğu faaliyetler hakkında katılımcılara sunum yaptı.

Program sonunda Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Adile Nur İyem ve öğrenciler tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'a çiçek takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.