Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün inşaat çalışmaları tamamlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 09:28
Kaynak: İHA
Nizip Gümrük Müdürlüğü’nün inşaat çalışmaları tamamlanıyor

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Tuncay Bayraktar ve Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ile birlikte Nizip Gümrük Müdürlüğü'nün inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

T.C. Ticaret Bakanlığı, Nizip Kaymakamlığı, Nizip Belediyesi, GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Nizip Ticaret Odası, Nizip Ticaret Borsası ve Nizip Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) ile koordineli bir şekilde süren çalışmalar neticesinde ilçeye kurulması kararı alınan Nizip Gümrük Müdürlüğü ile ilgili inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak için Nizip Tren Garı yanında kurulacak olan Gümrük Müdürlüğü sahasına gelen heyet, çalışmalarla ilgili bilgi alarak ardından ise Nizip Ticaret Odası’nın üst katında bulunan idari binaya geçti. Burada NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat tarafından çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Çalışmaların hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Gümrük Müdürlüğü’nün ilçemizde açılacak olması hükümetimizin ilçemize verdiği önemin göstergesidir. Gümrük Müdürlüğü, Nizip’teki üretim ve istihdamı önemli ölçüde artırarak üreticilerimizin yurt içi ve yurt dışındaki işlemlerini kolaylaştırma da önemli bir ivme sağlayacaktır. Bu sebeple bu önemli hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.