Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizip Ticaret Odası'ndan Çin iş gezisi

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:56
Kaynak: İHA
Nizip Ticaret Odası'ndan Çin iş gezisi

Nizip Ticaret Odası tarafından bölgenin ve ilçemizin ekonomisine katkı sağlamak, üyelerimizin dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmak, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Çin ile iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla 10 – 17 Kasım 2017 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou ve Shanghai şehrine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenlenecektir.

Heyet programı kapsamında;

Guangzhou' şehrinde kurum ziyaretleri, bilgilendirmeler ve sektörel görüşmeler yapılacaktır. Çin'de bulunan gıda sektörü üreticilerinin yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Shanghai kentinde 21. defa düzenlenecek olan dünyanın en büyük fuarlarından biri olan 21.FHC CHINA 2017 SHANGHAI fuarı ziyaret edilecektir. Fuar da Ekmek Ekipmanları, Ekmek Ürünleri, İçecekler, Catering, Süt Ürünleri, Gıda Gereçleri, Gıda Ürünleri, Otel Ekipmanları, Endüstriyel Buzdolapları ve Derin Dondurucular, Hazır Yemekler, Restoran Ekipmanları, Depolama Teknolojisi, Tatlılar, Şarap, gibi çok farklı sektörler yer almaktadır. 73.500 metrekare alanı olan fuarda 2016 yılı istatistiklerine göre 66 ülkeden 2.146 katılımcı 72.246 ziyaretçi katılmıştır.

Ayrıca Heyet programı kapsamında firmalarımız ile Çin firmaları arasında ikili görüşmeler, resmi kurum ve meslek kuruluşları ziyaretleri organize edilecektir. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği 'ne başvurulacaktır.

Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 3000 TL olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır.

Program için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Ziyaret Programı ve Katılım Bedeli İki kişilik Odada bir kişinin paket tur ücreti 2.250 dolar, Tek kişilik odada bir kişinin paket tur ücreti 2.550 dolar, Vize ücreti 150 dolar'dır.

İlgili programa katılmak ve bilgi almak isteyen üyelerimiz Suat DEMİRBİLEK Tel: 0342 517 10 11 Dâhili:141 E-Posta: s.demirbilek@nto.org.tr görüşmeleri gerekmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.