Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizipli İş adamları İnterpack Fuarında

Nizip Ticaret Odası (NTO) heyeti, Almanya Duesseldorf'ta düzenlenen İnterpack Ambalaj ve Paketleme Fuarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2017 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:12
Kaynak: İHA
Nizipli İş adamları İnterpack Fuarında

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Üyesi Mehmet Yiğit'in de aralarında bulunduğu 20 kişilik Nizipli iş adamı heyeti Almanya Duesseldorf'ta gerçekleştirilen İnterpack Ambalaj ve Paketleme Fuarı'nda incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 262 bin metrekarelik bir alan üzerinde paketleme yardım araçları, ambalaj maddesi, paketleme makineleri ve paketleme cihazlarının sergilendiği İnterpack Ambalaj Fuarını dünyanın çeşitli ülkelerinden 175 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

İnterpack ambalaj fuarının dünyadaki en önemli fuarlar arasında gösterildiğine dikkat çeken Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "Her üç yılda bir düzenlenen bu fuarda dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar, paketleme sistemleri ve paketleme malzemeleri sektöründe yeni trend ürünleri yakından görme şansı elde ediyorlar" dedi.

DOĞRU AMBALAJ ÜRÜNÜ SATTIRIR

Özyurt, "İhracatımızı artırmak ve ürünlerimizi dünyaya taşımak amacıyla, global ölçekte önem arz eden yenilikleri ve teknoloji fuarlarını yakından takip ederek, sektörün gelişime katkı sunacak ürünleri Gaziantep ve Nizipli sanayicilerimizin hizmetine kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle heyet halinde geldiğimiz bu fuarda birbirinden farklı sektörlerin kullandığı yeni ambalaj ve paketleme tekniklerini inceliyor, ürünlerimize uygun olan ambalaj ve tasarımların paketleme teknolojileriyle birlikte alınabilmesi için temaslarda bulunuyoruz" diye konuştu.

Her inovasyonun bir başlama noktası olduğuna işaret eden Özyurt, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“İnterpack fuarını Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi açısından, hem de katılımcı firmalarımızın inovasyon sürecine katkı sağlaması amacıyla önemsemekteyiz. Her ne kadar ambalaj ve paketleme işletmeleri Interpack'ın ana ziyaretçi kitlesini oluştursa da, fuar sadece paketleme yardım araçları, ambalaj maddesi, paketleme makineleri ve paketleme cihazlarını değil, dünya çapında proje üreticilerini ve uygulamacıları da bir araya getirdiği için sektör açısından ayrı bir önem taşımakta. Bu nedenle uluslararası profili interpack'ı dünyanın en önemli buluşma yeri haline getirmektedir. Sektörün tüm taraflarını bir araya getiren İnterpack Fuarı, Türk firmalarının da kendilerini ve ürünlerini küresel yapı sektörüne tanıtması açısından önemli bir platform oluşturuyor. Yeni hedef pazarlar açısından bakıldığında da önemli bir etkinlik olan İnterpack, firmalara yeni ihracat kapıları açılmasına olanak sağlıyor."

NTO heyeti fuar süresince temaslarını sürdürerek ikili iş görüşmelerinde bulunacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.