Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nizipli iş adamlarının pazar arayışları devam ediyor

Nizipli sanayici, iş adamı ve ihracatçılar dünyanın birçok ülkesine giderek ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirirken farklı pazarlarda pazar paylarını da arttırma yönündeki çabalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:09
Kaynak: İHA
Nizipli iş adamlarının pazar arayışları devam ediyor

Gürcistan'ın ardından bu kez de Nizip Ticaret Odası organizasyonuyla düzenlenecek olan iş gezisinde rota Ukrayna'ya çevrildi. Nizip'te üretilen ürünlerin dünya pazarlarında daha etkin pazarlanmasını hedeflediklerini ifade eden Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt sürdürüle bilir ihracatın arttırılması yönünde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Nizip Ticaret Odası bölgenin ekonomisine katkı sağlamak, üyelerinin dış pazarlara açılmaları, ihracatlarını arttırmaları, yeni ürün ve teknolojileri yerinde görme fırsatını sunarak fuarlara katılımlarını teşvik etmek ve Ukrayna ile iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla 23- 27 Ocak 2018 tarihleri arasında Ukrayna'nın Kiev şehirlerine yönelik bir ticaret heyeti programı düzenleyecek. Düzenlenecek olan iş gezisiyle ilgili bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt hedeflerinin dünya pazarlarının etkin aktörleri arasına girmek ve Nizip'te üretilen farklı sektörlerin ürünlerini bu pazarlarda daha iyi koşullarda satarak ekonomiye katma değer kazandırmak olduğunu ifade etti. Gezinin ayrıntıları hakkında da bilgiler veren Başkan Özyurt "Ukrayna'ya düzenlenecek iş gezisi programı kapsamında, Meslek kuruluşu ziyareti ile Ukrayna'da bulunan firmaların yapacağı tanıtım ve bilgilendirmelerden sonra sektörel görüşmeler de gerçekleştirilecektir. Ayrıca Primus: Wındows, Doors, Profiles & Facadesarchitectural Glass – Uluslararası Pencere, Kapılar, Profiller ve Cepheler İçin Özel Sergi fuarı da ziyaret edilecektir. 18. Uluslararası İhtisas fuarı profil sistemleri, ekipman ve aletler üreticileri, pencere kapı endüstrisi, aksesuarlar ve malzemeler, kapılar, bariyerler ve saydam konstrüksiyonlar için piyasa katılımcılarının gereksinimlerine karşılık gelen benzersiz bir sergi sunuyor. Sergi, tüm yenilikleri, en yeni teknolojileri ve pazardaki yenilikleri sergiliyor. Etkinlik, mükemmel bir üne ve kurulu bir marka etkinliği olup Ukrayna'daki ana ticaret forumu rolünü oynamaktadır. Etkinliğe katılacak firma sayısı yeterli çoğunluğa (en az 10) ulaştığı takdirde, KOBİ'lerimiz için Odamız tarafından KOSGEB yurt dışı iş gezisi desteğine başvurulacaktır. Başvurunun olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu destek ile KOSGEB'den onay alan firmalarımızın konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetlerinin yüzde 60'lık kısmı üst limit 3000 TL olup KOSGEB tarafından karşılanacaktır. Program için kontenjanımız sınırlı olup, katılım başvuru önceliğine göre belirlenecektir. Nizipli üyelerimizin katılımının yüksek olacağına inanıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.