Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO Başkanı Özyurt TOBB İstişare Toplantısında

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Akdeniz Bölgesi'ndeki oda ve borsaların katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:28
Kaynak: İHA
NTO Başkanı Özyurt TOBB İstişare Toplantısında

Akdeniz Bölgesi'ndeki oda ve borsala başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ekonomide özellikle son 6 ayda çok önemli düzenlemeler gerçekleştiğine işaret ederek, iş dünyasının bilgilenmesini ve bunlardan faydalanmasını arzu ettiklerini söyledi.​

Akdeniz Bölgesi'ni biraraya getiren toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler, Türkiye'de ve bölgede iş dünyasının röntgenini çeken anket çalışmaları ve özellikle son 6 ayda iş dünyası adına hükümetten neler talep edildi ve hayata geçirildiğine dair ayrıntılı sunumlar yapıldı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu oda ve borsaların üyeleri için çok önemli çalışmalara imza attığını vurgularken, nefes kredisi aracılığıyla üyelere yüzde 9,8 faiz ile finansman sağladıklarını, Kredi Garanti Fonu aracılığıyla kefil olduklarını, ticarette karşılaştıkları engellerin ortadan kaldırılması için çok önemli düzenlemeler yapılmasını sağladıklarını anlattı. Bazı çevrelerin oda ve borsalar ne iş yapar? diye sorduklarını hatırlatan Hisarcıklıoğlu, "İşte bu yapılanları, yaptıklarınızı mutlaka anlatın, duyurun. Üyelerinizin tamamı bunlardan bilgi sahibi olsun, faydalansın" tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.