Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO Diyarbakır Akreditasyon Çalıştayına katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır'da ilk kez düzenlediği Akreditasyon Çalıştayı ile Akredite 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Diyarbakır'da bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:28
Kaynak: İHA
NTO Diyarbakır Akreditasyon Çalıştayına katıldı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ev sahipliğinde düzenlenen Akreditasyon Çalıştayı'na Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) temsilen NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yaprak, NTO Genel Sekreter Yardımcısı Dilek Süzer ve NTO Muhasebe Personeli Korkut Kızılırmak katıldı.

Oda/Borsa Akreditasyon Çalıştayına katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Diyarbakır'ın manevi kültürün sağlam kalesi ve medeniyetler şehri olduğunu söyledi.

Akreditasyon konusunun önemine işaret eden Hisarcıklıoğlu, "Kendimizi devamlı yenilemek ve geliştirmek zorundayız. Kurumsal bir yapıya kavuşmalı, profesyonel şekilde çalışmalıyız. İşte akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasıdır. TOBB yönetimi olarak bu işe verdiğimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adına; denetimler, ziyaretler ve eğitimlere ayırdığımız kaynağı hep artırıyoruz. Sistemi devamlı geliştirip, daha iyi hale getiriyoruz" dedi.

Konuşmasında Marka illerin, ilçelerin temelinde marka olan Oda-Borsalar'ın olduğunu anlatan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Şehrinizi marka yapmak üzere, liderliği de sizler üstlenecek, camiamıza, girişimcilerimize rehberlik edeceksiniz. İllerdeki, ilçelerdeki tüm paydaşları bir araya toplayarak onları harekete geçireceksiniz. Bu noktada, hizmet kalitesini daha da artırmak için, üyelerimizin, firmalarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını toplamaya devam etmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Takım Ruhu eğitimi ile başlayan çalıştayda katılımcılara 8 farklı konuda sunum yapıldı.

Düzenlenen çalıştaya TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Veysi Aldemir ile Oda ve Borsa Başkanları, Genel Sekreterleri ve Akreditasyon sorumluları da katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.