Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO hizmet kalitesini arttıyor

Nizip Ticaret Odası, Üyelerinin rekabet edilebilirliğini ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:59
Kaynak: İHA
NTO hizmet kalitesini arttıyor

Bu kapsamda Nizip Ticaret Odası TS EN ISO 9001:2015 standardına geçiş denetimini başarı ile geçerek sisteme ilk geçen odalar arasında yerini aldı.

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Standardı çerçevesinde yapılan geçiş denetimine TSE Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Erol Güneş, TSE Tetkik Görevlisi Adayı Alper Selçuk Erbağcı, TSE Tetkik Görevlisi Mehmet Genç tarafından gerçekleştirildi. Denetime Nizip Ticaret Odası'nı temsilen ise NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Kalite Yönetim Temsilcisi Dilek Süzer ve Oda personelleri de katıldı. 

Denetimin ardından TSE Nevşehir Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Erol Güneş; " Nizip Ticaret Odası tarafından TS EN ISO 9001:2015 standardına uygun kalite yönetim sisteminin uygulandığı tarafımızca yapılan denetim sonucunda görülerek belgesi yenilenmiştir. Nizip Ticaret Odası Yönetim Kuruluna ve Oda personeline hizmet kalitelerinden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat ise denetimin başarı ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

NTO Başkan Yardımcısı Polat; "Üyelerimize sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesi ve devamlılığı bizim için önemli. Belgemizin üyelerimize hayırlı olmasını temenni eder, belgenin yenilenmesi konusunda gayret gösteren herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.