Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO Meclis Başkanı Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretleri

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur ve Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkan'lığına Seçilen Bekir Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2019 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:02
Kaynak: İHA
NTO Meclis Başkanı Karabacak'a hayırlı olsun ziyaretleri

Gerçekleşen ziyaretlerde açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karabacak şunları söyledi; "Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur ve Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz'a ve yönetim kurulu üyelerine odamıza yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi benim başkanlık dönemimde de ortak akılla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Salih Uygur ve Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz ise, Yapılan seçimler sonucu Nizip Ticaret Odası Meclis Başkanlığı'na seçilen Bekir Karabacak'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Birlik ve beraberlik mesajı veren ziyaretçiler Nizip Ticaret Odası ile her türlü konuda istişare ederek memleketimizin gelişmesi için ortak çaba göstereceğiz." dediler.

Yapılan Ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, NTO Meclis Üyesi Mustafa Doktoroğlu ve Nizip Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.