Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO'dan dış ticarette fark yaratacak proje

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yeni Nesil Dış Ticaret İstihbarat Yöntemleri projesi ile Nizip'te dış ticarette fark yaratacak projelere devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2019 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 11:16
Kaynak: İHA
NTO'dan dış ticarette fark yaratacak proje

İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın (İKA) 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında sağlayacağı destek ile gerçekleştirilecek olan projenin sözleşmesi, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyılmaz tarafından imzalandı.

Uygulanacak olan proje ile ilgili bir açıklama yapan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, "NTO olarak üyelerimizin dış pazarlara açılmalarını sağlamak ve ihracat kapasitelerini arttırmak amacıyla hazırlamış olduğumuz proje İKA'dan destek almaya hak kazanmıştır." dedi.

Nizip'in önemli bir üretim ve ihracat merkezi olduğunu belirten NTO Başkanı Özyurt şunları dile getirdi: "Yeni Nesil Dış Ticaret İstihbarat Yöntemleri projemiz ihracatımızın arttırılmasında, yurt dışına açılmak veya yurtdışı pazarını büyütmek isteyen firmalarımız için önemli bir fırsat olacaktır. Büyük düşünen, ihracatı hedefleyen üyelerimiz projemiz kapsamında verilecek olan eğitimlerden mutlaka faydalanması gerekmektedir. Projemiz teknik destek kapsamında 2 günlük Uygulamalı Yeni Nesil Dış Ticaret İstihbarat Yöntemleri Eğitimlerinin verilmesi planlanmaktadır. Eğitim süreci içinde daha önce tespit edilen ülkelerdeki hedef ve rakip firmaların tespit edilmesi için uygulanacak teknikler öğretilecektir. Bunlarla ilgili izlenecek istihbarat süreci, alınacak bilgilerin yorumlanması, hedef tespitleri, ilgili kod sistemleri ve uygulamaları ele alınarak firma bilgilerine erişim için kullanılacak veri tabanları indeksleri uygulamalarla aktarılacaktır. Böylelikle katılımcılara aktarılan bilgilerin birebir uygulama ile pekiştirilmesi sağlanacaktır. Firmalarda bu yöntemleri kolaylıkla uygulayabileceklerdir. Uygulanacak olan projenin odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.

"NTO'dan Dış Ticarette Fark Yaratacak Proje" Haberinin metni ve fotoğrafı ektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.