Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NTO'dan Zeytin Dalı Harekat'ına kurban bağışı kampanyası

Nizip Ticaret Odası Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'de kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerimiz İçin kurban kesimi kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 02:51
Kaynak: İHA
NTO'dan Zeytin Dalı Harekat'ına kurban bağışı kampanyası

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla kurban bağışı kampanyası başlattıklarını belirten Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt " 950 Türk Lirası bedeli karşılığında Mehmetçiklerimiz için kesilecek kurbanlar Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve hayır kurumlarına dağıtılacaktır."dedi.

Ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve terör koridorunu ortadan kaldırmak için Mehmetçiklerimizin Afrin'de destan yazdığını ifade eden NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: " Bizlerde Nizip Ticaret Odası olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'mizi ve Mehmetçiğimizi kazadan ve beladan korumak amacıyla böyle bir hayır kampanyası başlattık. İş dünyası olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. İslami kurallara uygun olarak kesilecek olan kurbanlarımızın etleri Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve hayır kurumlarına dağıtılacaktır. Kurban bağışında bulunmak isteyen üyelerimizin 15 Şubat 2018 Perşembe gününe kadar Odamız personeli Ali Rıza Deniz (05359634676) ile iletişime geçerek bağışta bulunabilirler. Üyelerimizin bu derecede anlamlı bir kampanyaya yürekten destek vereceğine inanıyor, Ülkemin huzur ve güvenliğini tehdit eden teröristlere gerekli cevabı veren Türk Silahlı Kuvvetlerimizi canı gönülden kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca hayatını kaybeden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun." diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.