Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nüket Ersoy'a anlamlı ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:02
Kaynak: İHA
Nüket Ersoy'a anlamlı ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), Dünya Öğretmenler Günü Projesi'ni başlatan ve projenin Amerika Birleşik Devletleri'nde birçok eyalette kutlanmasını sağlayan Gaziantep Kolej Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nükhet Ersoy'u ziyaret etti. 

Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK)Başkanı Hülya Akkaya ve icra kurulu üyeleri Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ile eğitimin dünü ve bugünüyle geleceği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken kadın gücünün eğitime katkıları ve pozitif etkileri konularını da gündeme getirdiler. Yarın asırdan fazla bir süredir eğitime alanında büyük başarılara imza atan Nüket Ersoy'u ziyaret etmekten dolayı onur duyduklarını ifade eden Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK)Başkanı Hülya Akkaya "1963 yılında yakılan meşalenin Gaziantep ve bölgemizin gelişmesi ve eğitim alanında aydınlatılmasının başarılı sonuçlarını 54 yıl sonra daha net görebiliyoruz. Bu başarıların altında Gaziantep'in marka isimlerinden birisi olan Sayın Nüket Ersoy'un oluşu, eğitim ve öğretmenin yerelde ve ulusalda kalmayıp uluslararası platformlarda da hak ettiği yeri bulma çabaları elbette ülkemiz adına da onur verici bir olaydır. Sayın Ersoy Dünya Öğretmenler Günü Projesi'ni başlatan ve projenin Amerika Birleşik Devletleri'nde birçok eyalette kutlanmasını sağlayan önemli bir isimdir. Kendisini kutluyor, eğitime verdiği desteklerden doyalı kadınlarımız ve kentimiz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve icra kurulunu ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy "Türk kadınlarının ekonomi başta olmak üzere bir çok meslek alanında aktif görev alması elbette hepimizin ortak gururudur. Eğitimin bütün safhalarında kadınlarımızın gerek idareci gerekse öğretmen olarak üstlendikleri ve başarıyla yürüttükleri rol model olmayı başarmışlardır. Çalışmalarını taktirle izlediğim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve icra kurulunu üyelerine bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" dedi

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.