Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nurel Enver Taner Olgunlaşma Enstitüsü sergisi açıldı

Nurel Enver Taner Olgunlaşma Enstitüsü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Günü kapsamında hazırlanan etkinliğin açılışı Enstitü bahçesinde düzenlenen programla yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:33
Kaynak: İHA
Nurel Enver Taner Olgunlaşma Enstitüsü sergisi açıldı

Açılışa Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Halil Ateş, Nurel Enver Taner Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Emine Özdemir ve kursiyerler katıldı.  

Etkinlikte konuşan Vali Gül; “Olgunlaşma Enstitülerini Halk Eğitim Merkezlerinden ayıran temel fark Halk Eğitim Merkezlerinde yapılanların dışında özellikle yöresel ürünler başta olmak üzere belli ürünlerde uzmanlaşması. İnşallah önümüzdeki süreçte Gaziantep’ in değerlerini Türkiye’ nin her yeri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bunun için potansiyelimiz var. İnşallah el ele vererek Gaziantep Olgunlaşma Enstitüsünü parmakla gösterecek yerlerden birisi yaparız. Şüphesiz Halk Eğitim Merkezlerimizde çok güzel etkinlikler yapılıyor. Hepsi çok kıymetli. Türkiye’nin her yerinde olmayan Olgunlaşma Enstitülerinin ilimizde olması da bizim için şans. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Hafta kapsamında hazırlanan ürünlerin sergi açılışı yapıldı. Sonrasında protokol üyeleri Enstitüyü gezerek kursiyerlerle sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri bünyesinde her yıl 1-7 Haziran tarihleri arası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak belirlenmişti. Bu Hafta kapsamında bu yıl Türkiye genelinde etkinliklerin 5. düzenlendi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.