Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüllendirildiler

Nizip eğitim başarı ödülleri sahiplerini buldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 04:12
Kaynak: İHA
Ödüllendirildiler

Nizip spor salonunda düzenlenen törene Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, il ve ilçe müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenler, öğrenciler ve Nizipli vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan katılımcıları selamlayarak, ilçe eğitim öğretimine hizmet amacıyla düzenlenen bütün projelere her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Törende daha sonra Nizip Kaymakamı Kemal Şahin bir konuşma yaptı. Kaymakam Şahin konuşmasında ilçede eğitim-öğretimin geliştirilmesi için rekabet ortamı oluşturmanın gerekliliğine inandığını, bu amaçla 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 8 farklı proje hazırlandığını belirterek, bu projelerin bir ödülle taçlandırılması için düzenlenen töreni gelecekte elde edilecek başarılar için önemli bulduklarını bildirdi.

Projelere katılan öğrenci ve idarecileri kutlayan Kaymakam Şahin, proje mali sorumluluğunu üstlenen Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür etti.  

Ödül takdiminde katılımcıları selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, il genelinde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek, Nizip’te böylesine kapsamlı bir proje uygulanmasından duyduğu mutluluğu bildirdi.

Törende Vali Yerlikaya yaptığı konuşmada, ilçede eğitim öğretime yeni bir heyecan katmak üzere düzenlenen eğitim projeleri nedeniyle Kaymakam Şahin ve Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a teşekkür ederek, projelere iştirak eden öğrenci, öğretmen ve idarecileri kutladı.

Vali Yerlikaya; “Bu yıl eğitim öğretim dönemi başında 1300 civarındaki okul idarecilerimize okullarımızda sadece test çözen değil, mutlaka ama mutlaka bir spor dalında lisanslı olarak mücadele eden öğrenciler istediğimizi söyledik.

Çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı, sanat, kültür ve benzeri branşlarda yetenekleri doğrultusunda davranışlar kazandırılmasını istiyoruz. Bütün yavrularımızın istekleri doğrultusunda bir branşta yoğunlaşmalarını bekliyoruz. İnşallah bunu bu yıl başaracağız. Burada velilerimizin desteklerini de çok önemsiyoruz. Velilerimizden de çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz.  

Bugün Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın yakın işbirliğiyle gerçekleştirilen ödül töreninde bulunmaktan duyduğum mutluluğu belirtiyor, kendilerini gönülden tebrik ediyorum.

Bu yıl ödül kazanan ve yeni yapılacak projelere katılacak bütün öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra ulusal ve uluslararası yarışma ve müsabakalarda dereceye giren öğrenci, sporcu, öğretmen ve idarecilere ödülleri verildi.

Ödül almaya hak kazanan 450 civarındaki öğrenci ve öğretmene bilgisayar, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altını ile hediye çekleri ve başarı belgeleri takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.