Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ödüllü Kitap Okuma Yarışması” Protokolü İmzalandı

Şahinbey Belediyesi, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Şahinbey ilçesindeki tüm resmi ortaöğretim kurumları öğrencilerine “İslâm İlmihali” kitabı dağıtılması protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:02
Kaynak: İHA
“Ödüllü Kitap Okuma Yarışması” Protokolü İmzalandı

Vali Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete arasında imzalanan protokol ile Şahinbey ilçesindeki tüm resmi ortaöğretim kurumları öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan “İslâm İlmihali” kitabı dağıtılacak.

Daha sonra kitabın içeriği ile ilgili öğrenciler arasında yapılacak yarışmanın ardından her okulun dereceye giren ilk üç öğrencisi, Diyanet İşleri Başkanlığının görevlendireceği konusunda uzman hocalar refakatinde umre ziyaretine götürülecek.

Protokol imzalanmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Yerlikaya; “Şahinbey Belediyemizin Eğitim–Öğretime destek olmayla ilgili yapmış olduğu hizmet halkasına yeni bir halka daha eklendi.

Geçen sene Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Tahmazoğlu bu uygulamayı gerçekleştirmişti. Bu yıl kapasiteyi arttırdı. Şahinbey İlçemizde bulunan 49 lisemizde öğrenim gören 9-10-11. sınıf öğrencilerimizden birinci, ikinci ve üçüncü olan 147 öğrencimiz ailelerinden muvafakatname alınmak suretiyle Diyanet İşleri Başkanlığımızın belirleyeceği hocalarla beraber inşallah o mübarek beldeye 13 günlük bir umre ziyareti yapacak. Böylelikle öğrencilerimize öğrenirken aynı zamanda kutsal mekâna bir umre yapabilmeyle ilgili fırsat tanınmış olacak. Şahinbey Belediyemizin hizmetlerini takdir ediyor ve devamını diliyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise; Vali Yerlikaya’ya vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, bu ve buna benzer hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.