Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilerden sergi

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (GÜFOT) öğrencileri ve eğitmenleri, yıl boyunca çektikleri fotoğrafları GAÜN Mavera Atatürk Kültür Sahnesi’nde sergiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 17:34
Kaynak: İHA
Öğrencilerden sergi

Sergi açılışında konuşan GÜFOT Akademik Danışmanı Aykut Barazi, GAÜN 80. Yıl Kültür Merkezi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren GÜFOT’un dönem boyunca teorik ve pratik açısından öğrencilerine imkan sunduğunu, birçok sosyal etkinliklere imza attığını belirtti. Fotoğrafa ilgisi olan tüm öğrencileri topluluğa davet eden Barazi, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere ve desteğinden dolayı 80.Yıl Kültür Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

GÜFOT Eğitmeni Sedat Öztürk ise, “Üniversite yıllarımda bende fotoğraf topluluğundaydım. Şimdi ise eğitmenliğini yapıyorum. Biz burada aile gibiyiz. Sadece eğitimle sınırlı değil bizim yuvamız” diye konuştu. GÜFOT Başkanı Abdurrahman Eroğlu, iki yıldır bu toplulukta aktif rol aldığını, topluluk veya bireysel olarak çektikleri fotoğrafları sergide görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Çevresindeki nesnelere karşı bakış açısının değiştiğini söyleyen Eroğlu, “Profosyonel olarak fotoğraf çekmiyorum belki ama iyi bir fotoğraf nasıl çekilir öğrendim" dedi. Üniversiteye ilk geldiğinde fotoğraf topluluğuyla tanıştığını belirten Metalurji ve Malzeme Mühendisliği hazırlık öğrencisi aynı zamanda GÜFOT Öğrenci Topluluğu Başkanı olan Ali Osman Aydın, üniversiteye ilk geldiğinde fotoğrafa ilgisi olduğunu, topluluk sayesinde kendisini daha çok geliştirme fırsatı bulduğunu vurguladı.

Sergi GAÜN Mavera Atatürk Kültür Sahnesi’nde 3 Mayıs 2017 tarihine kadar sanat severlerle buluşacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.