Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğretmenler, kampta moral depolayacak

Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezinde öğretmenleri birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirileceği programlarda misafir edecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2019 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 19:23
Kaynak: İHA
Öğretmenler, kampta moral depolayacak

Hafta boyunca devam edecek doğa kamplarında öğretmenler, heyecan ve macera dolu etkinliklerde moral depolayacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında 18-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Dülük Tabiat Parkı’nda yer alan Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezi’nde öğretmenleri misafir edecek olan Şehitkamil Belediyesi, okullarda görev yaptıkları mesai arkadaşlarıyla doğa kamplarına katılacak olan öğretmenleri için özel bir program içeriği hazırladı. Ulaşım, yemek, kostüm ve kamp materyallerinin ücretsiz olarak Şehitkamil Belediye Başkanlığınca karşılandığı kamplarda öğretmenler; paintball, zipline, ip parkuru istasyonları ve kamp ateşi etkinlikleriyle moral depolayacaklar.

Bu yıl ilk kez uygulanan 1. ara tatil döneminde binlerce öğrenciyi farklı branşlarda düzenlediği spor organizasyonlarıyla misafir edecek olan Şehitkamil Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında sporcu öğretmenleri de spor merkezlerinde düzenlenecek branşa özgü özel organizasyonlarla ağırlayacak.

ÖĞRETMENLERİMİZ, BİR GÜN DEĞİL BİR ÖMÜR BOYU ÖZELLER

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenleyecekleri doğa kampları ve spor organizasyonlarıyla öğretmenleri misafir edecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, düzenlenen programlarla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, hafta boyunca Gençlik Kampı ve Doğa Sporları Merkezi ve diğer spor merkezlerimizde organize edilen sosyal ve sportif etkinliklerle kutlayacağız. Tüm bu organizasyonlar, değerli öğretmenlerimiz için büyük bir titizlikle planlandı. Öğretmenlerimiz bir gün değil, bizim için bir ömür boyu özeller. Onlar için ne yapsak, ne söylesek hep az gelir. 1. ara tatil dönemine de denk gelen Öğretmenler Günü kutlama organizasyonlarına katılacak olan tüm öğretmenlerimize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.