Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi çalışıyor

Oğuzeli Belediyesi trafik yoğunluğunu azaltmak ve daha yaşanabilir bir Oğuzeli için altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 08:29
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi çalışıyor

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince devam eden Körkün Mahallesi yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

"PLANLI VE ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ"

Planlama ve Uygulamayı Birleştiren Belediyecilik Anlayışı ile çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi'nin ilçedeki tüm mahallelere planlı ve düzenli olarak çözüm ürettiğini söyledi.

Yol açma ve genişletme çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kılıç; "Bugüne kadar ilçede eksik olan asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamına yakınını bitirdik, yeni yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını bir bir uyguladık. İnsanı öne çıkaran hizmet anlayışı çerçevesinde sorunların yerinde tespit ediyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla mevcut yollarımızın kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Daha modern ve geniş yollar yaparak mahallelerimizin çehresini değiştirerek görülmeye değer yerleşim alanları haline getirmeye çalışıyoruz. Oğuzeli'nde yaşayan insanlarımız, hizmetlerin en iyisine layık. Bizler de Oğuzelimiz'e en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.