Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN 'e-devlet' HİZMETİ

Oğuzeli Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e- devlet ile kurulabilecek. Oğuzeli'nde yaşayan vatandaşlar belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:11
Kaynak: İHA
OĞUZELİ BELEDİYESİ'NDEN 'e-devlet' HİZMETİ

Resmi web sitesi http://www.oguzeli.bel.tr üzerinden elektronik belediyecilik hizmeti veren Oğuzeli Belediyesi, artık bu hizmetleri tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan güvenli ve etkin bir şekilde erişimi sağlayan 'e-devlet' üzerinden de sunmaya başladı. Vatandaş e-devlet üzerinden sunulmaya başlanan elektronik hizmette arsa rayiç değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri sorgulama hizmetlerinden faydalanabilecek.

"TEKNOLOJİYE YAPILAN YATIRIMLAR ÖNEMLİ"

Kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemini dile getiren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Hemşerilerimiz artık www.turkiye.gov.tr'ye girip, belediyemiz hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek" dedi.

Uygulama hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç, "Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Oğuzeli Belediyesi hakkında bilgiler ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecekler. e-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. Böylelikle vatandaşlar e-devlet girdiklerinde arsa rayiç değeri sorgulama, beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama ve tahsilat bilgileri sorgulama hizmetlerinden faydalanabilecekler. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturum açmak gerekiyor. Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Oğuzeli Belediyesi'ni seçerek belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşabilir, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilinir" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.