Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi’nden her mahalleye bir park

Oğuzeli Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ devam ediyor. Oğuzeli Subaşı Mahallesi eski cezaevi yerine belediye ekipleri tarafından çocuk oyun alanı kuruluyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:59
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi’nden her mahalleye bir park

‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ kapsamında park çalışmalarının devam ettiğini belirten Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bu defa ki parkımızın yeri daha anlamlı oldu dedi.

Başkan Kılıç, “Çocuklarımızın daha güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği oyun alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Parklarımız sadece küçük çocuklarımız için değil ailelerimizin de faydalanabileceği bir şekilde dizayn ediliyor. Park yapım çalışmalarımız gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecek. ‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ kapsamında Subaşı Mahallesi’nde bulunan eski cezaevi yerine yaptığımız oyun alanı çalışmamız ekiplerimiz tarafından başladı inşallah en kısa sürede faaliyete geçecek. Her yaptığımız hizmetten ayrı bir keyif alıyorum ama bu seferki daha anlamlı oldu. Keşke hayatımızın hiç bir köşesinde cezaevleri olmasa onların yerlerine çocuklarımızın koşup oynayacağı oyun alanlarımız, parklarımız olsa. Yapmış olduğumuz park mahallemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.