Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi'nden konut

Oğuzeli Belediyesi'nin sosyal konut projesi kapsamında dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için 2 bloktan ve 48 adet daireden oluşan 'Hilal Konutları 2'nin kura çekimi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:11
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi'nden konut

Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi Oğuzeli Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleşti. Kura çekimine katılan aileler, büyük heyecan ve mutluluk yaşadı.

"SAĞLIKLI, HUZURLU VE DAHA KONFORLU BİR YAŞAM DİLİYORUM"

Bu tür sosyal projeleri gerçekleştirdikçe mutlu olduklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Hemşerilerimize yeni yuvalarının hayırlı olmasını temenni edip, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum" dedi.

"Noter huzurunda düzenlediğimiz kura çekiminde, 48 konutun hak sahiplerini belirledik. Şimdiden hak sahiplerine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve daha konforlu bir yaşam diliyorum. Tek amacımız daha modern ve daha yaşanabilir bir Oğuzeli. Bu projemizle hem Oğuzeli'nde konut sıkıntısını gidermeyi hem de dar gelirli ailelerimizi ev sahibi yapmayı hedefledik. İnşallah bu tür projelerle Oğuzeli'ni daha güzel bir görünüme kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılayacağız. 'Hilal Konutları 2' projesinin bu aşamaya gelmesinde emek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.