Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oğuzeli Belediyesi’nden proje

MHP’li Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, yeni bir projeye daha imza atarak "Çocuk Belediyesi"ni hayata geçiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 09:45
Kaynak: İHA
Oğuzeli Belediyesi’nden proje

Gaziantep’in Oğuzeli İlçe Belediyesi bir ilke daha imza atarak, "Çocuk Belediyesi" kuruyor. Oğuzeli Belediye Meclisi tarafından alınan kararın ardından ilk adım atılarak "Çocuk Belediyesi" tanıtımı belediyede yapıldı.

Oğuzeli Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Mehmet Sait Kılıç, "Artık belediyecilik sadece yol, kaldırım, park yapmak ya da vatandaşımızın günlük hayata ilişkin temel ihtiyaçlarını ve yaşam alanlarına ilişkin ihtiyaçlarını karşılamak değil. Elbette bunlar yapılacak. Ancak en az bu hizmetler kadar önemli olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayacak projelere de imza atmak” dedi.

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi her anlamda geleceğe hazırlamak zorundayız” diyen Başkan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:” Belediye meclisimizde aldığımız kararla Çocuk Belediyesi kurduk. Burada çocuklara belediye işleyişini öğretip, çocuklara söz hakkı vererek özgüvenlerini yükseltmek ve yapılan projelerde ‘çocuklar için ne yapılabilir?’ sorusunun cevabını onlardan almayı hedefliyoruz.”

Düzenlenen toplantıda çocuklara Çocuk Belediyesi’nin tanıtımını yapıldı. Tanıtım toplantısında birim yetkilileri, çocuklara kendi birimlerini ve gerçekleştirdikleri çalışmaları sunumlarla anlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.