Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OĞUZELİ MYO ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNİK GEZİ

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencileri, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Kahramanmaraş Eğitim Merkezi’ne teknik gezi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 10:52
Kaynak: İHA
OĞUZELİ MYO ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNİK GEZİ

Hukuk Bölümü Öğretim Elemanları Ali Balkan ve Ali Altunbaş tarafından organize edilen gezide, Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Savcısı Bülent Delibalta ve Şube Müdürü Dursun Mülazımoğlu tarafından öğrencilere Ceza İnfaz Kurumlarının tanıtımı ve tarihsel gelişimiyle ilgili sunum yapıldı. Daha sonra Eğitim Merkezi Kampüsü gezdirilerek, faaliyetleri tanıtıldı. Öğrencilere Ceza İnfaz Kurumu Uygulama Odası’nda meslek hayatında görev yaparken dikkat edilecek hususlarla ilgili uygulamalı eğitim verildi. Öğrenciler sınıflara dağıtılarak yeni memurlarla ile birlikte derse girerek mesleki konularda eğitime alındı.

Gezi hakkında görüşlerini dile getiren Öğretim Görevlisi Ali Altunbaş, göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Ceza İnfaz Kurumları Kahramanmaraş Eğitim Merkezi Başkanı Bülent Delibalta’ya, Başkan Yardımcısı İlknur Görgel ve Şube Müdürü Dursun Mülazımoğlu başta olmak üzere tüm öğretim görevlilerine teşekkür etti. Altunbaş, “Amacımız, öğrencilerimize sadece teorik eğitim vermek değil, öğrencilerimiz daha okuldayken mezuniyetten sonraki hayatlarında da onlara yol gösterebilmek ve ilerde aranan elemanlar olarak yetişmelerini sağlamak” dedi. Öğretim Görevlisi Ali Balkan da; Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı öğrencilerinin ceza infaz ve koruma memuru olduklarında eğitim alacakları kurumu ve yapacakları mesleği daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla bu teknik geziyi düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.