Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okulsporları kros yarışması düzenlendi

Gaziantep Okulsporları faaliyet programında yer alan Kros Yarışması Gaziantep Atletizm İl Temsilciliği tarafından organize edilerek başarılı şekilde tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:08
Kaynak: İHA
Okulsporları kros yarışması düzenlendi

Okullararası kros yarışması kavaklık parkında 600 gibi rekor bir katılım ile yapılarak bir ilke imza atılmış oldu. Yarışma Ortaokul ve liseler kategorisinde gerçekleşmiş olup ortaokul kategorisinde 370 kişi yarışırken liseler kategorisinde ise 250 kişi katılım sağladı.

Gaziantep Atletizm İl Temsilcisi Harun Esen, bu kadar katılımı aslında beklediğini dile getirdi. Çünkü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Mete Bey'e ne kadar teşekkür edilse azdır. İlimizde tüm okullara çocuklarımıza spor yaptırılması konusunda herkesin destek olmasını istemişti. Bunun dışında Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanımız Sn Fatih Çintimarında alt yapı çalışmalarına desteği ilimizde açtığı antrenör kursları, İAAF çocuk atletizmi seminerleri ile antrenör sayımız 50 ye ulaşırken İAAF sertifikalı eğitmen sayımızda 150 kişiye ulaştı. Atletizm İl temsilciliği olarak güzel bir ekibimiz var ilimizde federasyon organizasyonumuz ile birlikte 48 organizasyona imza attık ve bunların hepsi 11 ay içerisinde gerçekleşti. Hedefimiz Rekor Katılımlı bir çok organizasyona imza atmak olacak ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde her organizasyonda en büyük desteklerini vermiştir bunun içinde belediyelerimizde dahil olmak üzere hepsine Gaziantep Atletizm İl Temsilciliği olarak teşekkürlerimi iletiyorum.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.