Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Olağanüstü kongre gerçekleşti

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Derneğinin, olağanüstü kongresi kulüp binasında gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, geçmiş yönetimin ibrasının ardından yeni yönetim kurulu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2019 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 18:44
Kaynak: İHA
Olağanüstü kongre gerçekleşti

Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yeni yönetim kurulu yapılan seçimle resmen göreve gelirken, Kulübün Eski Başkanı Adil Sani Konukoğlu'na ise "Onursal Başkanlık" verildi.

KONUKOĞLU; "HER ZAMAN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Onursal Başkan Adil Sani Konukoğlu, kongrede yaptığı konuşmada; "Öncelikle bana bugüne kadar dualarıyla, destekleriyle yanımda olan tüm Gaziantepli hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim. Gaziantep için çalıştık ve sonunda da bu görevi başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık. Şuan Süper Lig'de oldukça başarılı giden takımımızın kurulmasında büyük emekleri olan Murat Güneri ve Settar Konukoğlu'na da hepinizin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de takımımızın yanında her zaman olacağız ve elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah takımımızda Süper Lig'de yakalayacağı başarılarla adından her zaman olumlu olarak bahsettirecektir. Göreve gelen Mehmet Büyükekşi başkanımıza ve tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bugün beklemediğim bir sürpriz yaparak, Onursal Başkanlık ünvanını bana vermelerinden dolayı da gerçekten çok mutlu oldum ve kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Son sözüm olarak da kısa süre önce hayatını kaybeden Nevzat Kara kardeşimizi ve Spor camiasının emektarlarından Mehmet Özsayacı kardeşimizin kızını da bir kez daha saygıyla anıyorum. Allah'tan rahmet diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

BÜYÜKEKŞİ; "GAZİANTEP ŞEHRİYLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, kongrede yaptığı konuşmada Gaziantep şehriyle elele vererek çok güzel başarılara imza atacaklarına inandığını vurgulayarak, "Sözlerime başlamadan önce Gaziantep şehrini, takımını Süper Lig'e taşınmasında büyük emeği olan Adil Sani Konukoğlu başkanımıza ve tüm yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Türkiye'yi temsil eden görevlerde bulunmuştum ve şimdi Gaziantep şehrini temsil edeceğiz. Burada yakalayacağımız hiç bir başarı sadece benim ve yönetim kurulunun olmayacaktır. Çünkü biz bu takımı Gaziantep şehriyle beraber yöneteceğiz, hep beraber destek olacağız. Bu konuda bizlere maddi manevi büyük destek olunacağından hiç bir şüphem bulunmuyor. Süper Lig'de ilk yılımız olmasına rağmen adımızdan başarılarla söz ettiriyoruz ve lig sonuna kadar da bunu sürdürmek istiyoruz. Hedefimizi ilk on sıra içerisinde bitirmek olarak belirledik, inşallah bunu da hep beraber başaracağız" dedi.

BÜYÜKEKŞİ; "SPOR BRANŞALARINDA DA EL BİRLİĞİ YAPACAĞIZ"

Gaziantep şehrinin spor konusunda da birlik olması gerektiğinin altını çizen başkan Mehmet Büyükekşi, "Gaziantep şehri her alanda olduğu gibi spor konusunda da birliktelik göstermesi gerekiyor. Bizim amatör şube olarak tekerlekli basketbol takımımız bulunuyor ve devam edecek. Bunun yanı sıra Süper Lig'de yıllardır şehrimizi başarıyla temsil eden Gaziantep Basketbol Takımımız da, kulüp bünyemize katılacak. Sayın Başkanımız Cengiz Şimşek de artık kulüp yönetimimizde ve basketbol takımımızında başkanlığını yapmayı sürdürecek. İnşallah tüm branşlarımızın başkanlıkları, sorumlulukları ayrı olmakla birlikte hep beraber başarıyı yakalayacağız. Gaziantep şehrini en üst seviyede, büyük hedeflerle zirveye taşıma amacında olacağız." ifadelerini kullandı.

BÜYÜKEKŞİ; "TAKIMIMIZIN ADI GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ OLUYOR"

 

 

 

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün adının değişmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Büyükekşi, "İnsanlarımızın kafasında isim konusunda farklı düşünceler olduğunu sürekli konuşuyorduk. O yüzden göreve gelir gelmez ilk olarak adımızın Gaziantep Futbol Kulübü olması gerektiği yönünde yönetim kurulumuzla karar aldık. Adil Başkanımıza da bu konuyu sorduğumuzda kendisinin de böyle bir olayı memnuniyetle karşılayacağını ve kendilerinin de göreve geldiğinde ilk düşündükleri ismin bu olduğunu öğrendik. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonumuzla gerekli görüşmeleri yaptık ve kararın resmen onaylanmasını bekliyoruz. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde kulübümüzün adı Gaziantep Futbol Kulübü olacaktır ve tüm şehrimizi kucaklayacaktır"

 

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

1- Mehmet BÜYÜKEKŞİ  

2- Mahsum ALTUNKAYA

3- Müslüm ÖZMEN

4- Gürkan TURAL

5- Cengiz ŞİMŞEK

6- Mustafa TOPÇUOĞLU

7- Işık KEÇEÇİ AŞUR

8- Adnan ÜNVERDİ

9- Ömer KÜSBEOĞLU

10- Necati GÖKSU

11- Oya ÖZTAN PEKER          

12- Ayşen AHİ

13- Aydın ERBAY

14- Uğur ŞİRECİ              

15- Halit ACAR            

16- Hakan ASLANSOY                      

17- Ömer ŞAHİN                                

18- Selami MEMİŞ                              

19- İslim ARIKAN                              

20- Prof.Dr.Mesut ÖZKAYA                            

21- Fatih CAMCIOĞLU                    

22- Mehmet ÖZDEMİR                      

23- Doç.Dr.Serkan USGU                              

24- Alpaslan ÖZGÜÇLÜ                

25- Cevat GÜLLÜ                              

26- Sadettin GÜN                              

27- Öğr.Grv.Hülya YILMAZ                        

28- Bora TEZEL                                  

29- Gökhan ÇELİKTÜRK                  

30- Ayşe TOHUMCU                            

 

DENETİM KURULU ASİL LİSTE

1- Mehmet Tekin ALPAY

2- Ali İhsan KAYA

3- Hikmet GÜNEŞ

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.