Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oli Center’de 40.yıl şenliği

Gaziantep'in ve Türkiye'nin ilklerinden ve en köklü marketlerinden Oli Center, 40.kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla ve coşkuyla kutluyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:39
Kaynak: İHA
Oli Center’de 40.yıl şenliği

1979 yılında kurulan Oli Center; Gaziantep halkının en sevilen ve takdir edilen marketi olarak, 40.yılını büyük dev indirimler, çapraz promosyonlar, çeşitli etkinliklerle kutlayıp mutluluğunu müşterileri ile paylaşıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yorguner, ''Bu yılın bizim için çok özel. Hem 40 yıl gibi yarım asra yakın bir dönem ilkelerinden taviz vermeden çalışmanın hem de Gaziantep'te yaşayanların sevgisini ve güvenini kaybetmeden var olmanın gururunu yaşıyoruz. Bütün fiyat artışlarına rağmen %50'lere varan indirimler, çapraz promosyonlar ve hediyelerle müşterilerimizi bir kez daha mutlu edeceğimize inanıyoruz. Oli Center'ın 40.kuruluş yıl dönümünün Gaziantep Ticaret Odası'nın düzenlediği Gaziantep Alışveriş Günleri ile bütünleşmesi, bu etkinliklere ayrı bir değer ve güç, zenginlik katmıştır. Sloganımız, Gaziantep'ten kazandığımızı Gaziantep halkıyla paylaşmak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.