Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Op. Dr. Demir ANKA'da

Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim kadrosuna uzman bir isim daha ekledi., Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Rıza Demir, Gaziantep Özel Anka Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2019 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 13:00
Kaynak: İHA
Op. Dr. Demir ANKA'da

Modern tanı ve tedavi üniteleri, teknolojik donanımı, hasta konforunu ön planda tutan anlayışı ile sadece Gaziantep'e değil, tüm bölge ve yurt dışı hastalarına hizmet veren Gaziantep Özel Anka Hastanesi, alanında uzman isimlerden oluşan hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Rıza Demir de, Gaziantep Özel Anka Hastanesi 'nin uzman hekim kadrosuna katılarak hasta kabulüne başladı.

1976 yılında Kayseri'de doğan Op. Dr. Ali Rıza Demir, İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ihtisas eğitimini tamamladı. Op. Dr. Demir,1992-1993 yılları arasında Nizip Devlet Hastanesi,1993-1999 yılları arasında Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi,1999-2012 yılında 75.yıl Doğum Hastanesi,2012-2019 Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde görev yaptı.

Tıbbi ilgi ve Uzmanlık alanları riskli gebelikler, Habitüel Abortus (Tekrarlayan gebelik kayıpları), jinekolojik enfeksiyonlar, İnfertilite (Kısırlık), gebelik takibi, kontrasepsiyon ve sterilizasyon, Anormal Uterus (Rahim Kanamaları),Siklus adet düzensizlikleri, Hirşütizm (Tüylenme), menopoz, Myomlar, Over (Yumurtalık) kistleri, Üriner İnkontinans (İdrar Kaçırma),Genital Prolapsus (Rahim Sarkması) olan Op. Dr. Yılmaz, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.