Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OPR. DR. TAŞKIRAN MMT AMERİKAN HASTANESİ’NDE

Her geçen gün hekim kadrosunu güçlendirerek hastalarına daha iyi bir hizmet vermeyi hedefleyen MMT Amerikan Hastanesi son olarak Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Taşkıran’ı hekim kadrosuna dâhil etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 20:21
Kaynak: İHA
OPR. DR. TAŞKIRAN MMT AMERİKAN HASTANESİ’NDE

Gaziantep’te özellikle hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün gelişimini sürdüren MMT Amerikan Hastanesi, daha önce birçok hastanede görev yapan başarılı Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Taşkıran’ı hekim kadrosuna kattı. Uzun süredir Gaziantep’te hasta kabulüne devam eden başarılı hekim Opr. Dr. Mehmet Taşkıran, MMT Amerikan ailesine katıldığı ve burada çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. 

OPR. DR. MEHMET TAŞKIRAN KİMDİR?

Op. Dr. Mehmet Taşkıran, lise öğrenimini 1999 yılında Gaziantep Nizip Anadolu Lisesi'nde bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapmış ve 2012 yılında Üroloji Uzmanı olmuştur.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Ankara Özel Çağ Hastanesi, İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Nizip Devlet Hastanesi gibi birçok kurumda görev yapmış olan Op. Dr. Mehmet Taşkıran, mesleki çalışmalarına 2018 yılından itibaren Özel MMT Amerikan Hastanesi'nde devam etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.