Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ören’den Gülveren’e ziyaret

Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 02:50
Kaynak: İHA
Ören’den Gülveren’e ziyaret

Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ünsal Ören Özel Okulları’nın Gaziantep’te bir marka haline geldiğini söyledi.

Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören ise Gaziantep’te eğitim adına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek “İyi bir Eğitim Herkesin Hakkı söylemiyle nitelikli ve işlevsel bir eğitim hizmetine çocuklarımızın, velilerimizin erişebilmesini hedefleyen bir kurguyu hizmet anlayışımızın özü olarak görüyoruz. Gaziantep’in sanayi, kültür ve turizm konusunda yakaladığı ilerleme ve ivmeyi, eğitim alanında da yakalamasına büyük önem verilmeli. Gaziantep bölgesel olarak bir eğitim merkezi olabilmeli. Biz de kendi kurumlarımız olarak bu noktada atılacak her adıma ve gösterilen her duyarlılığa katkı sunmaya, destek olmaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Konuşmaların ardından Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu Ünsal Ören, günün anısına Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e ay yıldız işlemeli tablo takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.