Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ormanlarımızı koruyalım etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, orman yangınlarına karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli olması ve farkındalık yaratmak için etkinlik düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 04:57
Kaynak: İHA
Ormanlarımızı koruyalım etkinliği

GAÜN Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında GAÜN Oğuzeli MYO Dr. Öğretim Üyesi Celal Bal tarafından organize edilen etkinlikte, Oğuzeli MYO öğrencileri Piknik alanlarında vatandaşlara; orman yangınları konusunda bilinçli olmaları, ormanları ve çevreyi korunması gerektiğine ilişkin çeşitli broşürler ve çocuklar için ‘itfaiye 110’ logolu balonlar dağıtarak çocukları acil durumlarda aramaları gereken ‘Alo itfaiye 110’ olduğu anlatıldı.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında yapılan etkinlikten dolayı memnuniyet duyduğu söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Celal Bal, “Ormansız bir yurt, vatan değildir, sloganıyla bu etkinliği düzenledik. Orman yangınları konusunda halkımızın daha dikkatli ve tedbirli olması gereklidir. Yaz aylarının yaklaşmasıyla ülkemizde birçok orman yangını meydana gelmektedir. Bu yangınların maalesef tamamına yakını yeterli tedbirlerin alınmaması yüzünden insan kaynaklı olarak gerçekleşiyor, ormanlarımızı ve çevremizi koruyarak doğaya kazandırmamız gerekli. Bu amaçla öğrencilerimizle birlikte toplumsal duyarlılık projesi kapsamında dikkat çekici broşür ve afişler hazırlayarak bu konularda vatandaşlarımızın dikkatini çekmeye çalıştık” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.