Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ortak mesaj birlik ve beraberlik

Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ve beraberindeki heyet Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulundular. Gündemdeki konular hakkında fikir alış-verişinin yapıldığı ziyarette ortak mesaj birlik ve beraberlik oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 16:17
Kaynak: İHA
Ortak mesaj birlik ve beraberlik

GGC Başkanı Ay, ziyaret öncesi Bülbülzade heyetine hizmet binasını tanıttı. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, GCC yönetimini kurumsal başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyarette GGC yönetimi de hazır bulundu. 

Bülbülzade Vakfı Başkan ve yönetimi geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve yönetimine iadeyi ziyarette bulundular. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, İdari Müdür Cumali Kaplan, Ortadoğu Medya Müdürü Fatih Emmioğlu, Vakıf üyeleri İdris Tekin ve Melih Ay'dan oluşan heyet GGC'nin hizmet binasını da yakından inceledi. Ziyarette GGC Başkanı İbrahim Ay, cemiyetin faaliyetlerini anlatırken, kent olarak her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarına dikkat çekti. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ise, GGC'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, vakıf olarak vatansever ve bilinçli nesiller yetiştirmenin çabası içerinde olduklarını ifade etti.

BAŞKAN AY: ORTAK PAYDAMIZ BİRLİK VE BERABERLİK OLMALI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan İbrahim Ay, kent ve ülke olarak hassas bir süreçten geçtiklerini belirterek, bugünlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha sıkı sarılması gerektiğine vurgu yaptı.

Bülbülzade heyetine GGC'nin çalışmaları ve hedefleri hakkında da bilgi veren Başkan Ay, ''Kentimizde basın sektörünün vizyonunu güçlendirmek ve yeni misyonlar edinmek için çalışıyoruz. Bu süreçte tüm kesimlerle iyi ilişkiler içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta Bülbülzade Vakfı'nın ziyaret emiştik. Bugün vakfın başkan ve yönetimini ağırladık. Kent olarak bu ziyaretleri gündemde tutarak birlik ve beraberlik oluşturmamız gerektiğine inanıyoruz. Gaziantep çok özel bir kenttir ve kentimizin imajını korumak adına el ele vererek üzerimize düşenleri yapmalıyız'' dedi.

ALDEMİR: HAİN ÖRGÜTLERE FIRSAT VERMEMELİYİZ

Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ise ziyarette yaptığı konuşmada yeni nesilleri bilinçlendirerek, vatansever bir toplum oluşturulmasının öneminde değindi. Vakıf olarak birçok alanda sosyal projeler ortaya koyduklarını dile getiren Aldemir, ''Öncelikle GGC yönetimini böyle güzel bir mekan oluşturdukları için kutluyorum. Kent olarak her alanda bu gelişimleri istikrarlı bir şekilde sürdürmeliyiz. Bülbülzade Vakfı olarak bizlerde birçok alanda gençlerimizin önünü açacak onları geleceğe hazırlayacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu tür ziyaretlerle yapılan çalışmaların dayanışma ve yardımlaşma ile daha anlamlı olacağını düşünüyoruz. Çünkü, hain terör örgütlerine karşı en büyük gücümüz, bu coğrafyada oluşturacağımız birlik ve beraberliktir ruhudur. Darbeye dahi karşı duran bu ruhumuz yeni nesillere de en önemli mirasımız olacaktır '' diye konuştu.      

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.