Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Toprak'dan Nurdağı'nda "Hizmet" toplantısı

Gaziantep Büyükşehir belediyesi Başkan vekili Osman Toprak, ilçede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, belediye meclis üyeleri ve parti yönetcileri ile birlikte toplantı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:21
Kaynak: İHA
Osman Toprak'dan Nurdağı'nda "Hizmet" toplantısı

Gaziantep Büyükşehir belediyesi Başkan vekili Osman Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Ak Parti Nurdağı ilçe teşkilatına ziyarette bulunarak, partide toplantı yaptı. Gaziantep Büyükşehir belediyesinin 2014 yerel seçimlerden sonra Nurdağı ilçesinin yeniden şehirleşme doğrultusunda yaptığı çalışmalar ve yapılacak olan yeni projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Toprak, "Nurdağı ilçe belediye başkanımız Mehmet Yıldırır ilçeye hizmet sunma noktasında büyük mücadele veriyor. Bizler de bu verilen mücadeleye Büyükşehir belediyesi olarak katkılarımızı esirgemeden devam ediyoruz. kısa sürede ilçenin çehresi değişmeye başladı. çok daha büyük ve güzel projelerle Nurdağı ilçesi, Gaziantep'in genelinde olduğu büyümeye ve gelişmeye devam edeceğine inanıyoruz" dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bali ise 2014 yılından bu yana teşkilat ve belediye olarak birlikte el ele vererek, halkın dert ve sorunlarını yerinde ve hızlı çözüm için mücadele ettiklerini, izlenen bu verimli yöntemle büyük yol katedildiğini kaydetti.
Belediye başkanı Mehmet Yıldırır ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile belediye başkan yardımcıları Osman Toprak ve Latif Karadağ'a desteği nedeniyle teşekkür ederek, "Gaziantep büyükşehir Belediyesi bu güne kadar Nurdağı İlçesi için gece gündüz demeden destek verdi. Maddi ve manevi her türlü destekleri ile ilçemize güzel hizmetler sunmamızda katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da birlikte en güzel eserlerin altına imza atacağız. tüm çabamız, Nurdağı için, Gaziantep için" diye konuştu.
Toprak ve beraberindeki heyet, karşılıklı görüş ve önerinin ardından toplantıyı sonlandırarak, ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.