Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oto hırsızlarına operasyon: 12 gözaltı

Gaziantep'te 7 otomobil ve bir motosikletin çalınması olayına ilişkin titiz çalışma sonrası kimlikleri belirlenen oto hırsızlarına operasyon düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 11:45
Kaynak: İHA
Oto hırsızlarına operasyon: 12 gözaltı

Edinilen bilgilere göre, Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayına karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu kimlikleri belirlenen hırsızlara yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ev ve iş yerlerinde gözaltına alınan 12 kişi emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 12 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken 8 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CAMİDEN BAKIR ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

Olay Şahinbey ilçesinde Özdemir Bey Caddesi üzerinde bulunan bir camide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, caminin giriş kapısı üzerinde bulunan kaplama bakırın çalındığı ihbarı üzerine camiye gelen polisler yapılan incelenme sonucunda şüphelinin kimliğini tespit etti. B.N.A. isimli şüpheli, ekipler tarafından aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.N.A. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.