Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ovayolu’ndan 29 Ekim mesajı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ovayolu, “Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü gururla ve onurla kutluyoruz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 16:52
Kaynak: İHA
Ovayolu’ndan 29 Ekim mesajı

Ovayolu, “Cumhuriyet, her şeyini kaydetmiş olan milletimizin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için girdiği mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferdir.

Emperyalistlerin, 95 yıl önce olduğu gibi, bugünde Ülkemiz üzerindeki bitmeyen kirli emelleri devam etmektedir. Din maskesi takarak dini kullanan Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı oluşturulan tarikat ve cemaatler, Cumhuriyet karşıtı söylemler devam etmektedir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı terör olayları devam etmektedir. Bunların hepsinin karşısında, Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkarak, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümenin, azmi ve de kararlılığı içerisindeyiz.

95 yıldır olduğu gibi bundan sonrada Ülkemizi, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkacağız.

Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkmak ve yaşatmak için, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü Şubemiz Konferans Salonunda DERSİMİZ ATATÜRK film gösterimini düzenliyoruz. Paralelinde 29 Ekim – 02 Kasım 2018 tarihleri arasında ise yine Şubemizde ATATÜRK ve CUMHURİYET konulu Fotoğraf Sergisi düzenliyoruz. Etkinliklerimize tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla bir kez daha anıyor, tüm meslektaşlarımızın ve vatandaşlarımızın 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’nı yürekten kutluyoruz. Atatürk ilkeleri ışığınız olsun, yolunuz aydınlık olsun.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.