Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Deva Hastanesinde kan bağışı kampanyası

Özel Deva Hastanesi’nin Kızılay ile ortak gerçekleştirdiği kan bağışı organizasyonuna hastane personelleri ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:54
Kaynak: İHA
Özel Deva Hastanesinde kan bağışı kampanyası

Deva Hastanesi’nin her yıl en az 2 defa düzenlediği kan bağışı organizasyonu, bu yıl Kızılay Haftası nedeniyle, Kasım ayında gerçekleştirildi.
Kampanyaya gösterilen yoğun ilgi hastane yönetimini ve Kızılay yetkililerini oldukça memnun etti.
“Kanımızla deva olacağız”
Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Beyhan Tahmazoğlu’nun ilk bağış yapmasıyla başlayan organizasyon gün boyunca devam etti. Kan verirken konuşma yapan Tahmazoğlu, “Hekimlerden hemşirelere, idarecilerden danışmanlara ve teknik görevlilere kadar tüm personeli ile kan bağışında bulunan Deva Hastanesi personeli ile gurur duyuyorum. Deva ailesi olarak ekibimin işinde olduğu kadar, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olması beni oldukça mutlu etti. Her yıl en az 2 defa düzenlediğimiz, artık geleneksel hale gelen kampanyamız artarak devam edecektir. Kanımızla, canımızla DEVA olacağız inşallah” dedi.
Deva Hastanesine teşekkür
Gaziantep Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Akıncı, "Hem kan bağışı adedi hem de Deva Hastanesinin göstermiş olduğu ilgi ile hedeflediğimiz şekilde mükemmel bir kampanya oldu. Tüm Deva Kurumları yöneticilerine ve Deva ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.