Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE ANNE BABA OKULU

Özel Seçkin Kolejinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi PDR bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Cemre Tatlı tarafından 8.sınıflar velilerine yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:40
Kaynak: İHA
ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE ANNE BABA OKULU

Özel Seçkin Koleji 8. sınıf velileri "Çocuğum sınava hazırlanıyor..." konusunda eğlenceli ve uygulamalı bir atölyeye katılım sağladılar. Uygulamalı etkinliklerle gerçekleştirilen atölyede sınava hazırlık sürecinde çocukları velilerin nasıl destekleyebilecekleri, kaygıyla nasıl baş edecekleri ve aile içinde yaşanan çatışmaları nasıl azaltabilecekleri konularında anne-babalarla birlikte çözüm önerileri üretilerek verimli bir atölye çalışması gerçekleşti.

Özel Seçkin Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Eyüp Yılmaz, ”Çocukların eğitim hayatlarındaki kazanımlarının, okul ve ailenin etkin iş birliği ile en üst düzeye çıkarılabileceğini düşünüyoruz ve bu anlayışla veli seminerleri başta olmak üzere ebeveynlere yönelik çalışmalar yapmaktayız. Cemre Tatlı ile başlattığımız programın da anne babalara hem kendilerini, hem çocuklarını hem de ebeveyn olmayı farklı açılardan görmeleri için rehberlik edeceğini düşünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.