Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE TANITIM GÜNÜ

Özel Seçkin Koleji 2019-2020 eğitim-öğretim yılı tanıtım programı velilerin ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:56
Kaynak: İHA
ÖZEL SEÇKİN KOLEJİNDE TANITIM GÜNÜ

İlköğretim Müdürü Eyüp Yılmaz’ın katılımcılara hitaben yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Yılmaz, “Bizlere emanet edeceğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz sevgili yavrularınızı geleceğin yetişkin bireyleri olarak eğitmenin, yüreğimizdeki sevgiyi, belleğimizdeki bilgiyi, onlarla paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu anlayışla ve kararlılıkla gönlünü, yüreğini, beynini, emeğini ve yıllarını eğitime adamış öğretmenlerimize bu kutsal görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Eğitim ve öğretimin en temel unsurunun öğretmen olduğunu, öğrenme sürecinin okulda tamamlanması gerektiğini, öğrencilerin yaparak yaşayarak uygulamalı bir şekilde öğrenmelerini, akademik çalışmaların yanında sportif, sanatsal, kültürel çalışmalarla öğrencilerde çok yönlü gelişim hedeflediklerini ifade etti.

Amaçlarının öğrencileri sınava değil, hayata hazırlamak olduğunu bu şekilde çok yönlü yetişen çocukların çok daha özgüvenli, kendini gerçekleştiren, değerlerine sahip çıkan ve başarılı bireyler olarak yetişmeleri inancında olduklarını dile getirdi.       

Program okutulacak dersler, yapılacak sosyal etkinlikler ve teknoloji tasarım kulüplerinin tanıtımıyla devam etti.2018-2019 eğitim yılında kazanılan akademik, sosyal ve sportif başarılardan oluşan sinevizyon gösterisi ardından kendileri onuruna düzenlenen kokteyle geçen veliler öğretmenlerle tanışarak bire bir sohbet etme fırsatı buldular. Eyüp Yılmaz, davetlilere gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımdan dolayı Seçkin ailesi olarak teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.