Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel Sedat Akdoğan Koleji şampiyon oldu

Özel Sedat Akdoğan Koleji ‘Erkek Basketbol Takımı’, Gaziantep Liseler Arası Genç Erkekler Kategorisinde Gaziantep şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 21:49
Kaynak: İHA
Özel Sedat Akdoğan Koleji şampiyon oldu

Özel Sedat Akdoğan Lisesi, Genç Erkek Basketbol takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu turnuvada, Gaziantep şampiyonluğunu kazandı. Final maçı sonrası büyük sevinç yaşayan genç sporcular, Gaziantep şampiyonu olmanın coşkusunu idarecileri, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarıyla kutladılar. Özel Sedat Akdoğan Koleji Genel Müdürü Uğur Çekici, “Onlarla gurur duyuyorum. Genç sporcularımız okulumuzun kurulduğu ilk yılında bize şampiyonluk getirdi. Hepsini yürekten tebrik ediyorum, Bölge Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.” dedi.

Özel Sedat Akdoğan Koleji Kurucusu Sedat Akdoğan, “Öğrencilerimize vermekte olduğumuz akademik eğitimin yanında sunduğumuz sportif, sosyal ve bilimsel çalışma imkânları ile onların yeteneklerini geliştirmelerine imkân veren bir okul olarak Gaziantep’imizi en iyi şekilde temsil etmek bizim görevimizdir. Yapılan her çalışmanın bir hedefi olmalıdır. Bu ilke doğrultusunda basketbol takımımızın şampiyon olmasında emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere, idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.

Bölge şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek olan Özel Sedat Akdoğan Koleji sporcularımıza başarılar dileriz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.