Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özkeçeci’den 19 mayıs kutlaması

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2020 01:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:27
Kaynak: İHA
Özkeçeci’den 19 mayıs kutlaması

Özkeçeci mesajında; “19 Mayıs 1919 tarihi Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve aziz milletimizin yeniden varoluş mücadelesinin başladığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşunun ilk adımıdır. Aziz milletimizin, istiklalimizin ve istikbalimizin korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır” dedi.

Özkeçeci; “Ülkemizi bizlere vatan kılan şanlı ecdadımız, bizlere sahip olmaktan her zaman şeref duyacağımız büyük bir miras bırakmışlardır. Bizlere bırakılan bu değerli mirası layıkıyla muhafaza ederek gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak en önemli görevimizdir. Bu önemli gün vesilesiyle, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bizlere bu cennet toprakları miras bırakan İstiklal mücadelemizin aziz kahramanlarını ve vatanımızın bütünlüğü için canını feda eden tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm gençlerimizin ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.