Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürkmen’den birlik ve beraberlik vurgusu

GÜNSİFED Başkanı Enver Öztürkmen Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında içerisinde pek çok güzelliği barındıran Kurban Bayramı’nın tüm dünya için barış ve huzur getirmesini diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2019 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:45
Kaynak: İHA
Öztürkmen’den birlik ve beraberlik vurgusu

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında içerisinde pek çok güzelliği barındıran bayramların asırlardır süren en önemli manevi değerlerimizden biri olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, manevi iklimiyle bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran, ortak bir ruhla kaynaştıran bayramların geçmişten geleceğe bir köprü olduğunu ifade eden Öztürkmen, “Özellikle ihtiyaç sahiplerinin daha çok hatırlandığı bu önemli günler, millet olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha yoğun yaşanmasına vesile oluyor. Bizi asırlardır olduğu gibi bugün de birbirimize sıkıca bağlayan, maddi ve manevi zenginliklerimizi paylaştığımız daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, başta Türk milletinin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.