Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyurt, 19 Mayıs'ı kutladı

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, milletlerin geleceğe umutla bakabilmesinin gençlerine yatırımla mümkün olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2018 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:37
Kaynak: İHA
Özyurt, 19 Mayıs'ı kutladı

Özyurt, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde gençlerin öneminin daha da önemli hale geldiğini belirtti.

Özyurt, şöyle devam etti:

"Milletlerin en önemli yatırımı gençleridir. Avrupa'nın birçok ülkesinden genç nüfus gittikçe azalıyor. Ülke olarak en önemli sermayemiz genç nüfusumuzdur. Bunu pozitife çevirmemiz, gençlerimizi iyi yetiştirmemize bağlıdır. Milletlerin geleceğe umutla bakabilmesi gençlerine yatırımla mümkündür. Bunu yapan her anlamda kazanır, yapamayan ise her anlamda kaybeder."

Atatürk'ün bir asır önce gençlere yatırımı tavsiye ettiğini ifade eden Özyurt, "Büyük Önder Gazi Mustafa Atatürk, yaşadığı dönem itibariyle gençlerin kıymetini bilen ender devlet adamlarından biridir. Her zaman genç nüfusun önemine işaret etmiş, Türkiye'nin gençlerle yol alacağına dikkati çekmiştir. Bu vesileyle Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve ülkemizin bekası için hayatını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.