Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyurt, 23 Nisan'ı kutladı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Türkiye'nin geleceğinde aktif rol oynayacak çocukların her anlamda donanımlı olması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 12:55
Kaynak: İHA
Özyurt, 23 Nisan'ı kutladı

Özyurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, çocuklarını iyi yetiştiren milletlerin her alanda başarılı olacağını söyledi.

Özyurt, şöyle devam etti:

"En büyük yatırımı çocuklarımıza, gençlerimize yapmalıyız. Bunu yaparsak gelecek hayallerimize ulaşır, yapamazsak bulunduğumuz noktadan daha da geriye düşeriz. İstatistiklere baktığımızda 2016 yılı sonu itibariyle ülke nüfusunun yüzde 30,3'ünü çocukların oluşturduğunu görüyoruz. Bu da 22 milyon 891 bin 140'e tekabül ediyor. Ülke olarak en büyük sermayemiz insanımızdır. Önemli bir genç ve çocuk nüfusuna sahibiz, bu nüfusu iyi eğiterek geleceğe emin adımlarla yürümek zorundayız."

Oda olarak iş dünyasına yol açtıkları gibi çocuklar için gerçekleştirilen projelere ve etkinlere de ciddi katkı sağladıklarını ifade eden Özyurt, "Bu vesileyle geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çocuklara bu güzel günü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da minnet, şükran ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.