Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özyurt: Ülkemizin geleceği öğretmenlerimize emanettir

Nizip Ticaret Odası(NTO) Başkanı Mehmet Özyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajla tüm öğretmenlerin öğretmen günün kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:14
Kaynak: İHA
Özyurt: Ülkemizin geleceği öğretmenlerimize emanettir

Nizip Ticaret Odası(NTO) Başkanı Mehmet Özyurt, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajla tüm öğretmenlerin öğretmen günün kutlayarak, "Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız ve ülkemizin geleceği değerli öğretmenlerimize emanettir" dedi.

Öğretmenlerin sadece okuma yazma öğretmekle görevli oldukları halde büyük bir özveri ile çocuklarımızın her türlü sorunları ile yakından ilgilendiğini belirten Özyurt, yayımladığı 24 Kasım mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir toplumun geleceğini büyük bir özveriyle, yoğun fedakârlıklar göstererek şekillendirip, geleceğe ışık tutan öğretmenlerimiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştiren, verdikleri eğitim ile topluma şekil veren kutsal bir görevin fedakâr temsilcileridir. Onlar sadece okulu, öğrencileri değil tüm bir toplumu düzenleyen, toplum mimarlarıdırlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım." 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.