Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk: Zafer Partisi olarak büyük rol üstlendik

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:24
Kaynak: İHA
Pamuk: Zafer Partisi olarak büyük rol üstlendik

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararının, Türk siyasetinde önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. Pamuk, Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesinde Zafer Partisi'nin büyük rol üstleneceğini bildirdi. 

Zafer Partisi, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine ilişkin bugün açıklama yaparak, Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı. Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladığı basın toplantısından önce yaptığı Twitter paylaşımında kullandığı “İçişleri Bakanı olarak 13 milyon kaçağı vatanlarına göndereceğim” ifadeleri, Türkiye'de siyasetin ana gündem maddesi oldu.

PAMUK: TÜRKİYE'DE SİYASETİ ZAFER PARTİSİ ŞEKİLLENDİRİYOR

28 Mayıs'ta yapılacak seçim için geri sayım sürerken, Ümit Özdağ ile parti genel merkezinde başbaşa görüşen Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Pamuk, görüşme sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de siyaseti Zafer Partisi'nin şekillendirdiğini ifade eden Pamuk, "Sayın Genel Başkanımızla son gelişmeleri görüştük ve durum değerlendirmesi yaptık. İlk hedefimiz Sayın Özdağ'ın da açıkladığı gibi 28 Mayıs seçimlerinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için gerekli desteği vereceğiz.  Bilindiği gibi İlk turda seçilecek adayın yüzde 50 barajını geçememesi nedeniyle seçim, 2. tura kaldı. Sayın Kılçdaroğlu'da destek istediği Zafer Partisi'nin taleplerini içeren şartları kabul ederek protokol imzaladı. Zafer Partisi, bu protokol ışığında Kılıçdaroğlu'nu destekleyecektir. Daha önce de belirtiğim gibi seçimlerin de siyasetin de anahtar partisi Zafer Partisi olmuştur" dedi.

Mehmet Pamuk, 28 Mayıs seçimlerinin hemen ardından 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için start vereceklerini ve sahaya çıkan ilk parti olacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.