Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pamuk’tan adaylar açıklaması

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:23
Kaynak: İHA
Pamuk’tan adaylar açıklaması

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk, 2023 seçimleri öncesinde Zafer Partisi Gaziantep Milletvekilliği sıralamasına ilişkin basında yer alan isimlerin partinin bilgisi dışında olduğuna dikkat çekerek, “Milletvekilliği için, Kendim Mehmet PAMUK başta olmak üzere, Erman Epçem, Murat Karakurt bilgi veren ve çalışanlar içindedir” dedi. 

‘’KAMUOYUNA YANSITILAN İSİMLER PARTİMİZİN BİLGİSİ DIŞINDADIR’’

Basına Yansıyan ZAFER PARTİSİ Milletvekili Aday adayları ile ilgili çıkan haberlerin parti görüşünü yansıtmadığını belirten Başkan Pamuk, ‘’Bu görüşler basının kendi görüşü olup, milletvekilliği sıralamaları ile ilgili kesinlikle bir gerçeklik bulunmamaktadır. Zafer Partisi Genel Başkanı İstanbul Milletvekili, Sn Prof Dr Ümit ÖZDAĞ geçmişte Gaziantep ya da İstanbul, net olmamakla beraber aday olabileceğinin sinyallerini vermişti. Ancak gelinen sürede, önerdikleri Cumhurbaşkanı adayları 6’lı masada olur görmedi ve gelişmeler üzerine, Türk milliyetçileri, Atatürkçü ve Türkiye sevdalılarını, sahipsiz bırakmak mümkün olmayacağından, Genel başkanımız Sn Prof Dr Ümit ÖZDAĞ,ın CUMHURBAŞKANI Adaylığı kaçınılmaz hale doğru ilerlemektedir. Dolayısı ile Genel Başkanımızın Gerek Gaziantep Gerek İstanbul Gerekse’ de başka illerden Milletvekili gibi bir durum gündemden uzak gözükmektedir. ‘’ diye konuştu.

‘’PARTİMİZDE ÇOK DEĞERLİ İSİMMLER VAR’’

Zafer Partisi Gaziantep teşkilatı olarak yoğun bir şekilde 2023  seçimlerine hazırlandıklarını dile getiren Başkan Pamuk, şunları söyledi: ‘’Parti içinde Vekillik beklentisi olanlar İl Başkanı olarak bana zaman zaman bilgi vermekteler.  Partimizin bakış açıcı, parti için kim ne kadar çalışır çabalar ise, onların vekillik ya da başka makamları hak edeceği aşikardır. Bu doğrultudaki kararlar ile ilgili, zaman zaman genel başkanımızın’ da verdiği mesajlar aynıdır.’’

‘’İTTİFAK SÜRECİNİ BEKLİYORUZ’’

Zafer Partisi içinde hiç çalışmayan ve uzaktan medyaya yakın gözükerek kendi imkanları ile algı yaratmaya çalışanların bir geçerliliğinin bulunmadığını yineleyen Başkan Pamuk, ‘’ Bu gibi, aslı astarı olmayan basına yansıyan haberlerin, partide emek veren, çalışan arkadaşlarında motivasyonunun olumsuz etkilediğini göz ardı etmememiz gerekmektedir. Bu tablo dışında Yeni gelişen büyük ihtimal ile olacak İttifakımız, ZAFER PARTİSİ Yanı sıra,  Doğru Parti, Adalet partisi ve Memleket Partisi ile birlikte çalışmalar yürütüleceğinden, diğer partilerinde durumları netleşmeden şudur budur veya sırası şöyledir demek gibi bir lüksümüzde, saygısızlığımızda olamaz. ‘’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.