Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pancarlı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Şehitkamil Belediyesi, Pancarlı Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfalt çalışmaları, memnuniyetle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 10:26
Kaynak: İHA
Pancarlı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Şehitkamil Belediyesi tarafından Pancarlı Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak. Yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Pancarlı Mahalle Muhtarı Didem Kalkan, yürütülen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

VATANDAŞLARIMIZ ARTIK YOL SORUNU YAŞAMAYACAK

Mahalle olarak kaliteli hizmetten yararlandıklarını ve mahalle sakinlerinin bu durumdan çok memnun olduğunu dile getiren Pancarlı Mahalle Muhtarı Didem Kalkan, “Bulunduğumuz yer Pancarlı Mahallemizde imara yeni açılan bir bölgemiz. Bulunduğumuz alanın yolları açıldı, altyapıları tamamlandı. Bugün itibariyle de Şehitkamil Belediyemiz tarafından asfalt çalışmalarına başlanıldı. Burada ikamet eden vatandaşlarımız, artık yol sorunu yaşamayacak. Mahallemiz gerçekten kaliteli hizmet görüyor. Mahalle sakinlerimiz, bu durumdan çok memnun. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bu tür çalışmaların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.